Trouwen!

Dat zijn één van de mooiste dagen in je leven.

Je heb veel voorbereidingen en je wilt alles goed geregeld hebben tot in de puntjes.
Het vertrek van de bruidegom, het ophalen van de bruid, de rit naar het stadhuis of de kerk. Heel veel te doen en te regelen.
Het laatste daar waar jij je zorgen over wilt maken is het vastleggen van deze unieke dag. Ik help jullie graag hierbij en luister naar de wensen die jullie hebben. Het is een dag die voor jullie onvergetelijk moet blijven en daar wil ik graag bij helpen dit vast te leggen voor nu en later. Voor mij is de rapportage pas geslaagd als het bruidspaar tevreden is, want dan ben ik ook pas tevreden.

Voorbereiding
Graag kom ik in contact om elkaar te leren kennen en de wensen van elkaar te willen horen. Deze kennismaking is heel belangrijk om een klik onderling te krijgen en elkaar te vertrouwen. Het is jullie dag en zo wil ik deze ook vastleggen, dat wat jullie willen dat telt. Natuurlijk zijn er standaard foto’s die gemaakt worden en die ook heel belangrijk zijn om te hebben. Laat weten wat je wilt en we maken er samen een succes van.

De heugelijke dag zelf
Ik zal zorgen dat onze afspraken worden nagekomen, voor deze dag maak ik een draaiboek zodat we weten wanneer en waar we moeten zijn. Zo weet de familie en de vrienden waar wij ons bevinden en wanneer wij op locatie zijn voor de kop koffie/thee.

Het opleveren van de bruidsrapportage
Na gelang de wensen streef ik erna om binnen 3 werkdagen de digitale foto’s klaar te hebben. Indien men kiest voor een fotoalbum (afhankelijk van het aantal foto’s) zullen deze ± 7 werkdagen in beslag nemen. Het is ook mogelijk om zelf het album samen te stellen hiervoor krijgt u binnen de 3 werkdagen een usb stick van alle foto’s. Het enige dat jullie hoeven te doen is de nummers van de foto’s opschrijven waarna ik het album kan gaan samenstellen.

Verschillende opname mogelijkheden
Er is volop keuze in het aantal foto’s. Je kan als bruidspaar ook tijden afspreken of kiezen dat er tot een bepaald tijd foto’s gemaakt worden. Hier kan uitgebreid in de voorbereiding over gesproken worden, er zijn veel mogelijkheden.

Een album kan vanaf 250 euro (80 foto’s).

Vraag vrijblijvend naar het tarief voor uw persoonlijke huwelijksreportage